Два пенальті і дубль Макаріо: огляд матчу Ліон – ПСЖ (Відео)

Ліон з рахунком 3:2 обіграв ПСЖ у першому півфінальному матчі жіночої Ліги чемпіонів УЄФА. Матч-відповідь на “Парк-де-Пренс” обіцяє запеклу боротьбу.

Ліон – ПСЖ – 3:2

Голи: Ренард, 23(п), Макаріо, 34, 50 – Катото, 6, Дудек, 58(п)

Вже на шостій хвилині Марі-Антуанетт Катото приголомшила ліонських уболівальників ударом у ближній кут. Але Венді Ренар у сотому матчі у Лізі чемпіонів забила пенальті, а Катаріна Макаріо оформила дубль та зробила рахунок 3:1 на користь господарів. Пауліна Дудек відіграла один м’яч з 11-метрової позначки.

Інтерв’ю з українською футболісткою Тетяною Левицькою

Хоча на старті “Ліон” атакував небезпечніше, перший удар у створ у “ПСЖ” досяг мети. Катото спритно розвернулась у чужому штрафному майданчику і вразила ближній кут. У середині тайму воротар парижанок Барбора Вотікова збила Мельвен Маляр і Ренар реалізувала пенальті.

Потім Макаріо отримала від Ади Хегерберг чудовий пас на хід і вивела “Ліон” уперед. Незабаром після перерви вона оформила дубль, добивши м’яч у сітку в метушні біля воріт.

“ПСЖ” зберіг інтригу, коли змусив Маляр зіграти рукою у своєму штрафному майданчику і Дудек забила 11-метровий. Парижанки зберегли хороші шанси відігратися у матчі-відповіді і вибити “Ліон”, точно як у чвертьфіналі минулого сезону.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *