Мирон Маркевич оцінив результати жеребкування Ліги націй для збірної України

Мирон Маркевич

Головний тренер Карпат та колишній наставник збірної України Мирон Маркевич оцінив результати жеребкування Ліги націй-2024/25.

“Та нормальний жереб, з усіма командами треба не просто грати, але й вигравати. Жереб хороший, могло бути й гірше. Ліга націй – цікавий турнір. Нам треба вигравати свій дивізіон і підніматися вище.

Ну а чому ні? В нас хороша команда, молода, перспективна. Є велика кількість потрібних футболістів. Так що, я думаю, треба боротися за перше місце і все.

Нові обличчя у команді – напевно, це більше питання до тренерів збірної. Але в нас і доросла збірна, і молодіжна дуже хороші. На Олімпіаду ми їдемо, збірна U-21 на першому місці у своїй групі. В нас зараз багато є позитиву. Треба тільки використати це.

Всі команди останнім часом прогресують. І збірні Албанії, Грузії – це зараз зовсім інші команди. Ну а чехи – це один із фаворитів групи. Ну, але я ще раз кажу, що українська команда зараз на ходу, тому і потрібно боротися за перше місце в групі.

Та й албанці зараз непростий суперник, грузини теж можуть себе яскраво проявити. Але вважаю, що збірна України в підсумку має посісти перше місце”.

Нагадаємо, збірна України зіграє у групі 1 дивізіону B. Суперниками синьо-жовтих стали Чехія, Албанія та Грузія.

Перший матч підопічні Сергія Реброва проведуть 7 вересня проти Албанії. Завершить груповий етап Україна вже виїзним матчем з тими ж албанцями 19 листопада.

Джерело: NV

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *