Хацкевич виділив сильні сторони Супряги і дав важливу пораду нападнику Динамо Київ

Владислав Супряга

Колишній головний тренер київського «Динамо» Олександр Хацкевич, який зараз працює з польською командою «Заглембе» Сосновець, поділився думкою про форварда киян Владислава Супрягу і дав йому пораду щодо поліпшення якості ігрової кар’єри.

«Крок назад не треба робити, потрібно робити кроки тільки вперед. Треба зупинитися на певному рівні, якщо він є, і прогресувати далі.

Супрязі потрібно залишатися в «Динамо» чи переходити в іншу команду? У «Динамо» легше себе проявити, тому що київська команда грає більше в атаці. Якщо Супряга отримуватиме ігрові хвилини, почне забивати й ефективно грати на команду, то будь-який тренер у нього повірить.

Чи підійде Супрязі чемпіонат Польщі? У Польщі специфічний футбол, більш силовий, який не підходить Супрязі. Тут не дають простору для його якостей. У чемпіонаті Польщі потрібні нападники, які чіпляються за м’ячі вгорі, нав’язують боротьбу, пресингують і ефективно грають при стандартних положеннях. А Владу потрібен простір, щоб використовувати свої сильні якості. У Коноплянки в Польщі не вийшло, бо він креативний футболіст, а тут мало команд, які хочуть грати з м’ячем.

Владу спочатку потрібно проявити себе в УПЛ, щоб думати про якийсь інший чемпіонат. Владу потрібно зрозуміти, що він хоче: отримувати хороші гроші і не грати або втратити в зарплаті, перейти в інший клуб і почати зростати. Кожен обирає свій шлях», – розповів Хацкевич.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *