Потужний трансфер: Маркевич хоче підписати в Карпати екс-легіонера Шахтаря

Мирон Маркевич

28-річний бразильський футболіст житомирського «Полісся» Лукас Тейлор, який свого часу виступав і за «Шахтар», і за «Дніпро-1», улітку може перебратися до львівських «Карпат».

Про це повідомляє Telegram-канал «Футбол з вертольоту». За інформацією джерела, латераль серйозно розглядає пропозицію від Мирона Маркевича та Ко, яка виглядає досить «солідно» у фінансовому плані. Крім того, влітку у Тейлора закінчується контракт з житомирським клубом.

Джерело стверджує, що влітку «Карпати» планують серйозно посилитись перед потенційними виступами в УПЛ. Львів’яни оберуть латиноамериканський вектор селекції, у тому числі – бразильський.

Як повідомляв сам клуб, новим шеф-скаутом «Карпат» було призначено Гліба Корнієнка – одного з головних фахівців з Бразилії серед українських скаутів, який довгий час працював у «Шахтарі», знає потрібних людей і володіє португальською мовою. Нині Корнієнко живе у Сан-Паулу і безпосередньо на місці проводить скаутинг та селекцію як для «Карпат», так і для окремих агенцій.

Цього сезону Лукас Тейлор провів 9 матчів за «Полісся», в яких відзначився 1 забитим м’ячем. Тейлор став гравцем «Полісся» у жовтні 2023 року, залишивши «Шахтар».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *