У збірній конфлікт? Трубін відреагував на рішення Реброва поставити Луніна в основу на гру з Боснією

Голкіпер «Бенфіки» та збірної України Анатолій Трубін прокоментвував рішення головного тренера національної команди Сергія Реброва довірити місце в старті на стиковий матч проти Боснії і Герцеговини (2:1) Андрію Луніну.

«Я не буду чесним, якщо скажу, що не засмутився. Звісно, засмутився, тому що хочеться грати, представляти свою збірну, але це рішення головного тренера, я його поважаю на 100%. Тим паче, ми виграли. Мабуть, тренер був у цій ситуації правий. Маємо те що маємо, продовжуємо працювати.

Не вважаю, що в мене були невдалі ігри в Португалії. Якщо взяти всі мої матчі в клубі після матчу з Італією, то це були дуже гарні місяці. Звісно, «Реал» – топ-команда, це вибір головного тренера. Я не можу цього ніяк змінити, тільки працею на тренуваннях. Хто вийде 26-го – побачимо.

Луніну складно було відбити удар? Звісно, що складно. Це дуже вузьколобо, коли команда пропускає, а всі кажуть про воротаря. Це безглуздо», – сказав Трубін.

У вівторок, 26 березня, відбудеться фінальний поєдинок раунду плей-оф кваліфікації на чемпіонат Європи з футболу 2024 року, в якому збірна України зіграє з Ісландією. Гра відбудеться у Вроцлаві (Польща) на полі стадіону «Тарчинський Арена», початок – о 21:45 за Києвом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *