Оцінюють в 5 млн євро: Трабзонспор націлився на трансфер футболіста Шахтаря

Турецький Трабзонспор відновив свій інтерес до захисника Шахтаря Марлона Сантоса.

Бразильський гравець був близьким до переходу до цього клубу влітку 2022 року на правах оренди, проте трансфер у результаті не відбувся – повідомлялося, що ключовим фактором стало небажання дружини футболіста переїжджати до Трабзона.

Марлон перейшов до Шахтара влітку 2021 року з Сассуоло слідом за головним тренером Роберто Де Дзербі. Сума трансферу становила 12 мільйонів євро. Сумарно бразилець встиг зіграти за Гірників 22 матчі у всіх турнірах. Його контракт із донецьким клубом діє до літа 2026-го. При цьому гравець не бажає повертатися в Україну, доки триває війна, і хоче залишитись у Бразилії.

У підсумку Марлон сезон 2022/23 провів у Монці, а з минулого літа виступає за рідну Флуміненсе. Минулого сезону захисник провів 20 матчів за Флу у всіх турнірах, разом із клубом виграв Кубок Лібертадорес. Наприкінці лютого повідомлялося про інтерес до нього з боку іншого бразильського клубу – Баїї.

Нинішня орендна угода 28-річного гравця розрахована до 30 червня. Орієнтовна ринкова вартість Марлона – 5 мільйонів євро.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *