Офіційно: стало відомо, хто покаже матч 1/2 фіналу Кубка України Шахтар – Чорноморець

Шахтар - Чорноморець

Шахтар офіційно повідомив, що домашній матч донецького клубу в 1/2 фіналу Кубка України проти Чорноморця транслюватиме UPL.TV.

Як повідомляє донецький клуб, це рішення було ухвалено, зокрема, для того, “щоб більше вболівальників отримали доступ до перегляду поєдинку”.

Зустріч відбудеться 3 квітня у Львові, час початку – 18:00.

Нагадаємо, телеканал UPL.TV (УПЛ-ТВ), орієнтований на трансляцію матчів елітного дивізіону українського футболу, було запущено групою 1+1 media у лютому цього року. Повідомлялося, що трансляція здійснюватиметься на ОТТ-платформах, кабельному ТБ та платформі Viasat. Пізніше Прем’єр-ліга оприлюднила список провайдерів, які транслюватимуть цей телеканал.

У другому кубковому півфіналі 4 квітня зустрінуться Полісся та Ворскла. Фінальний матч Кубка України сезону 2023/2024 відбудеться 15 травня у Рівному на стадіоні «Авангард».

Чинним володарем Кубка України є Динамо, яке у фіналі 2021 року мінімально обіграло Зорю. У сезоні 2021/22 розіграш турніру було достроково завершено на стадії 1/4 фіналу через повномасштабне вторгнення російських військ в Україну. У сезоні 2022/23 Кубок України не було розіграно через насичений графік чемпіонату України, матчі національної збірної та участь українських клубів у єврокубках.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *