Мирон Маркевич прокоментував роботу Карпат на трансферному ринку

Мирон Маркевич

Головний тренер Карпат Мирон Маркевич поділився новинами про останні підписання львівського клубу. Зелено-білі посилилися нападником Аріельсоном, вінгером Джаредом Хасою та півзахисником Михайлом Хромеєм.

“Ми завершили селекційну роботу, підписавши вчора останніх новачків: бразильця Аріельсона, француза Джареда Хасу та вихованця прикарпатського футболу Михайла Хромея. Вони провели у складі Карпат лише кілька тренувань у загальній групі, і зараз важливо підтягнути їхню спортивну форму до рівня інших одноклубників, в активі яких повноцінні етапи підготовки. Планую, що всі новобранці сьогодні зіграють по тайму у контрольному матчі”.

“Що стосується легіонерів, то прихід Аріельсона повинен значно загострити конкуренцію в нападі, все ж таки, поки Карпатам важко даються голи, а “візитівкою” Джареда Хаси є не тільки швидкість, а й відмінні антропометричні дані, які стануть у нагоді як у жорсткій боротьбі на підступах до штрафному майданчику, і верхових дуелях”.

19-річний Аріельсон орендований у Крузейро. Першу половину сезону бразилець провів у складі Полісся – 16 матчів, один гол, два асисти. 6 березня житомирський клуб достроково розірвав орендну угоду з легіонером.

26-річний француз конголезького походження Джаред Хаса (основна позиція – правий вінгер) прийшов вільним агентом з Маккабі (Петах-Тіква). Раніше виступав за швейцарський Сьон, французький По, кіпрський АЕЛ. Нинішнього сезону лише чотири рази вийшов на заміну, багато пропустив через травму.

20-річний Хромей – центральний півзахисник. Він взятий в оренду у Шахтаря, як і ще два зимові новачки – молоді захисники Едуард Козік та Андрій Булеза. До матчів першої команди Гірників Хромей поки що не залучався. У 2021 році зіграв 11 матчів в УПЛ за Маріуполь, відзначився однією результативною передачею.

Сьогодні Карпати проводять спаринг із клубом Агрон із Тернопільської області. На 16 березня команда Маркевича запланувала контрольний матч проти Шахтаря.

У першій частині сезону 2023/24 Карпати виграли групу А Першої ліги, набравши 45 очок. У весняній частині чемпіонату України львів’яни зіграють у групі за право підвищення в УПЛ. У наступному офіційному матчі команда Маркевича зустрінеться із Полтавою (базова дата – 23 березня).

Джерело: СПОРТ.UA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *