Олександр Філіппов: “Будемо робити все, щоб забрати у Шахтаря очки”

Нападник «Дніпра-1» Олександр Філіппов розповів про свою адаптацію в новій команді та поділився очікуваннями від гри 13-го туру УПЛ проти донецького «Шахтаря».

– В останніх матчах у вас 4 голи та дві передачі. Кого вже найкраще відчуваєте?

Не можу виділити когось окремо. З кожним тренуванням, з кожною грою ми з усіма розуміємо один одного все краще. Ви це бачите на полі, і хлопці відчувають цю взаємодію. Якщо ти робиш все вірно, відчуваєш впевненість, і це переростає в моменти та голи. З усіма вже знайшов спільну мову, розумію сильні якості гравців і як маю діяти і різних ситуаціях.

– Після переходу влітку, коли ви з’являлися на полі, відчувалося, що ви ще чужий для цієї команди. Зараз же абсолютно інше враження.

– Самі розумієте, що на все потрібен час. Навіть коли повертаєшся додому в Україну, знаєш багатьох хлопців, все одно потрібен час. Нова команда, нова структура – моя адаптація потребувала саме часу. На початку сезону нам мало що вдавалося. Виліт з єврокубків, невдалі результати у чемпіонаті – це чинило тиск. Але потім, так би мовити, стали на рейки і вже набираємо оберти.

– Далі в вас «Шахтар». Ви, можливо, ще не в статусі фаворита перед цим матчем, але вже й не аутсайдери. Які плани на цей матч?

– Плани завжди максимальні. У той же час ми знаємо, з ким будемо грати. «Шахтар» має гарний склад з гравцями збірних. Тому готуємося належним чином і будемо робити все можливе, аби забрати очки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *