Йожеф Сабо розкритикував стиль гри Шахтаря проти Динамо

Йожеф Сабо

Колишній гравець та головний тренер «Динамо» Йожеф Сабо поділився враженнями від матчу з «Шахтарем» (0:1).

«В футболі потрібно бути сміливішими. Хто зараз йде в обіграш, коли отримує пас? Ніхто. В Англії й на двох ідуть в обіграш в завершальній стадії. В нас нічого немає. Гравці ходять, ніби зараз заснуть і часто роблять безтолкові підкати. Ми розучилися бити по воротах. В нас немає гравця, крім Бражка, який може добре вдарити з 20-30 метрів по воротах.

Від гри я очікував набагато більшого. Думав, що буде більше контратак, ударів по воротах, моментів, що будуть вищі швидкості. Нічого з цього я не отримав. «Шахтар» теж дурницями займався – гравці перепасовувалися перед свої карним майданчиком в першому таймі. Більше нічого! Що за футбол?! Добре, що глядачів немає на стадіоні, бо футбол же для глядача.

Новий тренер сказав після матчу, що не знає добре команду, але ж Срна прекрасно знає як «Шахтар», так і «Динамо», а ти вже більше тижня тренуєш! Якщо буде такий контроль м’яча «туди-сюди», то не знаю, що це за гра. В другому таймі вже була жвавішою, але задоволення від гри ми не отримали. Де боротьба, швидкість, забиті м’ячі? Кому потрібен такий футбол? Мені – не потрібен», – сказав Сабо у коментарі для сайту 19-27.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *