“Ми всією родиною жили в кімнаті у гуртожитку, треба було щось робити”: Забарний розповів, як прийшов у футбол

Захисник Борнмута та збірної України Ілля Забарний розповів, як він прийшов у футбол.

Моє дитинство було веселим. Спочатку не планував займатися футболом, але так сталося, що ми всією родиною жили в одній кімнаті у гуртожитку. Ми з братом дуркували і щось потрібно було з цим робити, тож мама сказала: «Йдіть кудись, бо ви мене вже дістали, що ви тут дурієте».

Так склалося, що спочатку ми з братом пішли на якесь тхеквондо, провели там десь рік, а потім нам не дуже сподобалося і ми пішли на футбол. Це була шкільна команда, невелика. Я почав займатися зі своїми однолітками, мій брат – зі своїми. І так сталося, що почав грати в футбол.

Потім скаути «Динамо» побачили мене і запросили до академії. Звісно, я пішов. Було дуже важко. Коли ти приходиш до клубу, де хлопці вміють жонглювати по 100 разів, а ти не можеш і трьох разів – це дуже важко. Потрібен був час, щоб адаптуватися до цього.

Все так зав’язалося, що мене прийняли і почав грати. Грав, грав, грав і дограв до U-19, U-21, але пробув там трішки – почав тренуватися з першою командою, грати на зборах і потрапляти до заявки.

Дебют за першу команду, на жаль, пройшов при пустих трибунах, бо, на жаль, був COVID-19. Було важко впоратися з цим, але команда підтримала мене і всі раділи за мене. Ніщо не заважало дебютувати і грати за свою рідну команду. Ось так все й було, – сказав Ілля Забарний.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *