Віталій Вернидуб назвав гравця Кривбаса, який незабаром отримає виклик до збірної України

Віталій Вернидуб, який є асистентом головного тренера Кривбаса Юрія Вернидуба, похвалив захисників своєї команди, а також відмітив, що Данило Бескоровайний має всі шанси отримати виклик у збірну України.

Так, я працюю зі захисниками, у нас є індивідуальні заняття у групах з захисною ланкою. Виконуємо певні вправи, які я робив, ще коли був футболістом. Мені дуже подобались вправи у Скрипника. Щось я додавав своє.

Бачу, що хлопцям подобається. А те, що класний захист в цьому сезоні, то це хлопці, які зараз в команді, дуже солідного рівня. Їх вчити чи чомусь навчати немає сенсу. Вони й самі все вміють робити. Треба тільки якісь нюанси додати – і вони ще більше будуть поліпшувати свою гру.

Так, він грає на топовому рівні, але відзначав би не тільки Даню. Так, Бескоровайний – стовп нашої оборони, але він дуже добре грає у парі с Тимуром Стецьковим. Вони один одного доповнюють. У них дуже сильна, потужна пара центральних захисників.

Що стосується Дані, то я дуже радий, що з ним познайомився. Бачу, що у нього дуже велике майбутнє. Він просто повинен у найближчий рік розкрити свій потенціал. Впевнений, що він буде викликаний до національної команди, бо він на це заслуговує. Повірте, у нього дуже великий потенціал. Він дуже пристойно виглядає за всіма показниками, – сказав Віталій Вернидуб у коментарі для Tribuna.com.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *