Мирон Маркевич висловився про перемогу Карпат у 2-му турі Першої ліги

Мирон Маркевич

Головний тренер львівських «Карпат» Мирон Маркевич дав оцінку матчу з «Буковиною» (2:1) у 2-му турі Першої ліги сезону-2023/2024.

– Суперник сьогодні зіграв дуже надійно в обороні. Ми готуємось до таких матчів, усі вони будуть важкими. Проти нас команди будуть грати від захисту. Ми дивились поєдинок «Буковини» в Кубку України. Це дві різні команди. Сьогодні приїхала зовсім інша команда. Добре, що ми здобули перемогу. Ми самі собі привезли гол, помилка захисника і півзахисника…Так не можна давати собі забивати. В цьому плані треба попрацювати. За рахунку 2:1 у нас була нагода відзначитися втретє, такі моменти треба забивати. Якби зробили 3:1, то гра була би завершена, а так мучились до кінця.

– Можна сказати, що команда сьогодні проявила характер і ця перемога є вольовою?

– Так, я подякував команді за те, що вони зібралися та здобули перемогу. Ще раз скажу – сьогодні проти нас грала дуже організована команда. Нам було непросто.

– Чи став для вас несподіванкою високий пресинг «Буковини»?

– «Буковина» зіграла організовано проти нас. Вони змусили нас помилитися під час свого забитого м’яча. Однак треба відчувати такі ситуації. Навіщо віддавати таку передачу, якщо ти бачиш, що там накривають. Краще зіграти простіше, віддати довгу передачу. Думали, що це тренування, а це матчі за очки, тому такі помилки робити не можна.

– Чи задоволені ви грою оборони в цілому. Чи на матч проти «Прикарпаття» треба чекати зміни в захисті?

– Не думаю, що будуть суттєві зміни. Окрім пропущеного мʼяча, я не можу сказати, що в суперника були небезпечні моменти.

– Як оцінюєте зіграність команди?

– Зіграності ще немає. Абсолютно нова команда. Грати на зборах, коли на тебе не тисне результат – це одне, а коли ти вже граєш за очки, то все не так просто. З «Хустом» було інакше, сьогодні трошки краще. Однак це ще явно не те, що нам потрібно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *