Головний тренер Колоса відреагував на перемогу над Чорноморцем у 2-му турі УПЛ

Ярослав Вишняк

Головний тренер Колоса Ярослав Вишняк прокоментував перемогу над Чорноморцем (2:0) у 2-му турі УПЛ.

Коуч наголосив, що важливу роль у результаті відіграли гравці, які вийшли на поле у другому таймі.

Я задоволений перемогою, хлопці виявили характер і майстерність і перемогли дуже сильного суперника – організованого, що вміє атакувати та оборонятися. Я вважаю, що Чорноморець зараз одна з найкращих команд чемпіонату з організації гри, яку їм поставив тренер, до якого я ставлюсь з великим повагою.

Рангел – цікавий гравець, він грав за Ворсклу, КуПС, Ригу. Він може нас посилити, але поки що він травмований, отримав травму в єврокубковій грі. Попри це ми підписали з ним контракт, його відновлюватимемо, щоб він нам допоміг. У нього пошкоджена задня поверхня стегна, відновлення триватиме три-чотири тижні.

Для мене важливо, що ми – єдина команда. Гравці, які вийшли на заміну, продовжили робити те, що робили футболісти основи. У них є розуміння гри, і ми підтримуємо темп гри за допомогою замін. Я вдячний цим хлопцям, можливо, вони ображаються на мене, що не грають в основі, але не показують цього. Для мене це дуже приємно, це показує їхній професіоналізм“, – сказав Вишняк.

Колос у стартових двох матчах сезону набрав чотири очки. У наступному турі команда Вишняка зіграє проти Вереса 12 серпня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *