Володимир Шаран висловився про розгромну поразку від ЛНЗ

Володимир Шаран

Наставник ФК Минай Володимир Шаран прокоментував розгромну поразку своїх підопічних від черкаського ЛНЗ (0:3) в другому турі УПЛ сезону 2023/2024.

“Все нормально, це життя. Після гри першого туру було багато позитивних розмов. І в команді чув це. Маю на увазі нашу гру проти «Динамо». Просив хлопців забути той матч. Ми дійсно непогано виглядали, хоч і програли 1:4. Наголошував, що наступний матч буде важче. Так і сталось.

Фізично побачив, що хлопці не у тій формі. Це в першу чергу проблема головного тренера. Десь втома позначилася на результаті – був дуже важкий переїзд з Києва потягами. А сьогодні не проявили характер. Можливо, ще позначилась відсутність Олександра Бандури. Воротар – це пів команди.

До перерви була рівна гра, але майстерність футболістів ЛНЗ призвела до першого голу. Ми перебудувались вже після перерви. Поміняли тактичну схему, розпочали непогано, але пропустили другий гол і хлопці почали розкриватись. На контратаці нас спіймали і Наумець забив третій гол. Трагедії не сталось. Прикра поразка, але готуємось далі“, – сказав Володимир Шаран.

У наступному турі Минай прийматиме «Дніпро-1. Матч відбудеться наступної неділі, 13 серпня. Закарпатський клуб після двох турів має 0 очок і різницю голів 1:7.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *