Київське Динамо планує підписати форварда Ювентуса

Динамо

Київське Динамо цього літа може підписати досвідченого хорватського вінгера Марко П’яцу, який також може зіграти на позиції форварда.

З 2016 року права на футболіста належать Ювентусу. У нього ще один рік контракту. Портал transfermarkt оцінює його в 1,7 млн євро. Минулого сезону Марко на правах оренди грав за Емполі (17 матчів, 0 голів).

Він не входить до планів головного тренера туринського Ювентуса Массіміліано Алегрі. Про це повідомляє журналіст-інсайдер з Італії Лоренцо Алутто.

За інформацією джерела, 28-річний футболіст може перебратися до Києва на правах оренди із правом викупу. Переговори йдуть непросто через зарплату гравця. У складі Ювентуса хорват зіграв 21 матч, забив один м’яч.

Також Марко раніше виступав за загребські Локомотив (12 матчів, дев’ять голів) та Динамо (61 поєдинок, 19 голів), Шальке (сім матчів, два голи), Фіорентину (19 матчів, один гол, одна результативна передача), Дженоа (35 ігор) , три голи, дві результативні передачі) та Торіно (24 гри, три голи).

За збірну Хорватії П’яца зіграв 24 поєдинки, в яких він забив 1 гол. Також пройшов через всі юнацькі та молодіжні збірні України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *