Сергій Палкін: ФІФА не хотіла спілкуватись з Шахтарем

Генеральний директор «Шахтаря» Сергій Палкін заявив, що клуб не зміг знайти компроміс з ФІФА. Раніше стало відомо, що «Шахтар» подає в суд на міжнародну федерацію.

“В ФІФА не хотіли спілкуватись, вони не хотіли сідати за стіл перемовин. Ми отримали непрямі повідомлення про те, що вони готові йти до суду», – сказав Палкін.

Шахтар передав документи у Спортивний арбітражний суд в Лозанні, позиваючись до ФІФА щодо правила, яке дозволило легіонерам призупиняти контракти в односторонньому порядку. Донеччани вимагають компенсацію у 50 мільйонів євро.

Сергій Палкін також не розуміє позицію керівника ФІФА.

“Ви бачите, як лідери Євросоюзу та прем’єр-міністр Великої Британії відвідали президента Зеленського. Але таке відчуття, що ФІФА нас повністю проігнорувала. Навіть гірше, вони знищили наш футбол своїми рішеннями.

Добре, ви не хочете відвідувати Україну. Гаразд, ви не хочете суттєво допомогти з фінансової точки зору українському народу, але не руйнуйте також те, що ми мали раніше. Сядьте з нами та обговоріть, як ви можете допомогти.

Я хотів би, щоб Інфантіно зрозумів, щоб він приїхав в Україну і зустрівся з президентом нашої країни, відвідав всі місця, де сталися ці вбивства“, – сказав Палкін.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *