Андрій Ярмоленко: Все, що могли, ми зробили, я готовий до критики

Андрій Ярмоленко розповів, що думає про гру з Шотландією.

– Чому не було останньої навали в кінці матчу?

– Мені здається, що була. Були спроби забити гол. Зрозуміло, що нам потрібно було перемагати. Думаю, ви бачили, що був один кутовий, інший. Все, що могли, ми зробили. Я вважаю, що хлопці – молодці. Вони віддали максимум, віддали всі сили, щоб здобути результат.

– Можна посперечатись щодо останніх хвилин. На мою думку, класичної навали не було.

– Ви хочете сказати, що ми не боролися? Ми можемо сперечатися. Був один кутовий з одного боку, другий – з іншого. Незрозуміло, чи був пенальті. Якщо суддя не поставив – значить, його не було. Я просто не знаю, яку ви навалу очікуєте – щоб воротар пішов? Звичайно, я теж хотів, щоб вона закінчилась голом, і ми перемогли.

Ще раз скажу – всі хлопці віддали максимум сьогодні. По самовіддачі немає питань ні у кого: ні у вболівальників, ні у вас, хоч ви намагаєтесь до чогось прискіпуватись, але у вас не вийде. Всі хлопці молодці.

Щодо віддачі та бажання перемогти претензій не може бути. Якщо б ми забили свої моменти, то цих питань не було б. Я готовий до критики. Якщо хочете, ви можете критикувати мене за той момент, який я не забив, – сказав Ярмоленко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *