“Ми виходили дуже зарядженими”: Тарас Степаненко прокоментував результат гри з Шотландією

Опорний півзахисник збірної України Тарас Степаненко прокоментував гру з Шотландією (0:0) в останньому турі Ліги націй.

“Ми завжди думаємо про нашу Україну, військових і те, що відбувається в нашій країні. Дуже переживали за молодіжну збірну, яку хочемо привітати з виходом на чемпіонат Європи – це історична подія.

Ми виходили дуже зарядженими, багато людей прийшло, хотіли перемогти. Грали на перемогу – для вболівальників, України та наших бійців на фронті. Чесно, з такими думками виходимо на кожен матч», – сказав Степаненко.

Через нічию Україна не змогла зайняти 1-ше місце у групі й залишилась у дивізіоні В Ліги націй. Також футболіст поділився думками про футбол у країні під час війни.

– Я вже звик. Спочатку було трохи дивно, переживав, коли виходиш на поле, а там пише «Бомбосховище». Такі думки, ніби як що робити, якщо будуть запускати ракети по країні. Але під час гри є команда, результат, і хочеться його добиватись за збірну чи клуб. Якщо чесно, реально забуваєш про все – просто граєш і ні на що не звертаєш увагу.

– А саме проведення чемпіонату?

– Президент Зеленський наголошував, що важливо грати – кожен повинен нести свою службу для країни. Треба грати, щоб люди могли трохи відірватися від війни та отримати гарні емоції. Тому ми робимо це з великим задоволенням. Важливо, щоб спорт був в Україні, для мене це безсумнівно, – сказав Степаненко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *