Юрій Вірт: У контрольних матчах робили багато помилок, а з Чорноморцем зіграли ідеально

Юрій Вірт

В 1-му турі УПЛ рівненський НК Верес мінімально здолав одеський Чорноморець (1:0). Наставник рівнян Юрій Вірт поділився своїми думками щодо поєдинку.

“Перш за все, вітаю усіх із Днем державного прапора. Дякую воїнам, які захищають Україну. Які дають можливість нам займатися улюбленою справою і грати у футбол.

Щодо гри – ми детально розібрали суперника. І мали конкретний план того, як обіграти Чорноморець. Футболісти цей план на гру виконали на 100%. 

Ми дуже вдало відіграли в обороні. Не давали супернику створювати гольові моменти. За виключенням одного епізоду у першому таймі, коли втратили концентрацію під час розіграшу стандартного положення.

Відіграли ідеально. Це радує. Бо у контрольних матчах було багато помилок. Зіграли з великою концентрацією. З бажанням. З дисципліною. На мою думку, в нас все добре із фізичною підготовкою. Ми витримали темп гри, навіть у спеку.

Щодо дій в атаці – ми забили хороший гол і могли забити ще. Звісно, нереалізований пенальті не додав нам упевненості. Почали більше втрачати м’яч. Але наприкінці матчу ми знову взяли гру під свій контроль і довели її до логічної перемоги. Вважаю, ми заслужено перемогли сьогодні”, – сказав Юрій Вірт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *