Ігор Йовічевіч розповів, коли зможе розраховувати на Траоре в матчах УПЛ

Наставник донецького Шахтаря Ігор Йовічевіч повідомив, коли зможе розраховувати на нападника Лассіну Траоре.

– Чи відчувалося сьогодні, що в атаці бракує Траоре?

– Звісно, команді потрібен такий футболіст. Сподіваємось, він приєднається до нас уже за тиждень у Львові. Гадаю, від третього туру зможемо розраховувати на нього, якщо ту розмову, яку з ним мали, буде реалізовано.

Тож перші два тури будемо без нього, а від третього, гадаю, він приєднається до команди. Побачимо, адже ви знаєте, що він довгий час теж не грав, що в нас є кілька футболістів, які набиратимуть форму протягом чемпіонату. Це сьогоднішні реалії.

Як збіг обставин змушує нас збирати нову команду, так є й футболісти, що довгий час були травмовані – це Траоре, Кривцов і ще кілька гравців, які не мали ігрової практики, той-таки Зубков, який теж понад місяць навіть не тренувався з «Ференцварошем». Тож начебто й є новачки, є посилення, однак ще, по-перше, вони не зіграні, а по-друге, не готові.

Тому готуватимемося й поліпшуватимемо форму. У нас великий запас потенціалу, і я сподіваюсь, що ми набиратимемо протягом сезону й будемо конкурентоспроможними з будь-якою командою УПЛ та в Лізі чемпіонів. Потрібен лише час, – зізнався Ігор Йовичевич.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *