Юрій Береза: Ситуацію в Дніпро-1 знає лише Русол, він працює над призначенням нового тренера

Почесний президент СК Дніпро-1 Юрій Береза поділився новинами із стану клубу. Згідно його слів, можна зрозуміти, що з Кучером ще не підписано повноцінний контракт.

Ситуацію у команді досконало знає зараз лише одна людина – Андрій Русол. З 24 лютого усіма справами «Дніпра-1» керує він. У тому числі і тимчасово виконує мої повноваження. Команда проходить тренувальні збори та готується до старту у єврокубках, котрі безперечно є найважливішим пріоритетом.

Що стосується тренера – то ми шукаємо спеціаліста, який дасть результат одразу. «Дніпро-1» повинен досягнути успіху у Європі. Ця вимога дуже обмежує перелік кандидатів, вони попереджені, що у випадку невдачі, «другого» шансу може не бути.

Хочу сказати, щоб вболівальники не хвилювались. З командою все буде добре, Андрій Анатолійович (прим. – Русол) працює над питанням призначення нового тренера. Є пріоритетний варіант, усього цих варіантів приблизно 5, українці. На даний час йдуть перемовини.

Думаю у найближчий тиждень питання головного тренера у команді буде закрито“, – сказав Юрій Береза в коментарі тг-каналу “Дніпрянин“.

В цьому ж інтерв’ю він назвав Ігоря Йовічевіча зрадником.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *