Юрій Береза: Йовічевіч – зрадник, а менеджмент Шахтаря – це люди нетрадиційної орієнтації

Поческий президент СК Дніпро-1 Юрій Береза розповів, як відбувся перехід Ігоря Йовічевіча в Шахтар, а також висказав все, що він думає про спеціаліста та менеджмент “гірників”.

“Як Йовічевіч покинув клуб? У середині червня все було нормально, Ігор планував збір з командою та був повинен на нього поїхати у якості головного тренера. Чому так зробив? Не знаю.

Мені він не повідомив, на зв’язок не виходив. Можливо, фактором став Даріо Срна. Можу сказати впевнено, що Йовічевіч – зрадник, а Шахтар та його менеджмент – теж саме визначення, яким я охрестив Йовічевіча нещодавно у коментарях у Facebook (тоді Юрій Береза залишив коментар “п*дар” – прим) – сказав президент СК Дніпро-1 в коментарі тг-каналу Дніпрянин.

Також Юрій Береза розповів, якою є обстановка на фронті, адже він з початком повномаштабного наступу РФ став на захист батьківщини.

По-всякому, з перемінним успіхом, але значно веселіше, ніж було у березні-квітні. Загалом тенденції оптимістичні. Одне можу сказати точно, що батальйон «Дніпро-1» увійде в історію. І після нашої перемоги, для них та для всіх, хто захищав Україну, буде виділено цілий сектор на «Дніпро-Арені». По кількості бійців навіть вийде заповнити майже два сектора“, – заявив він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *