“Я хоча б можу на українській мові спілкуватись”: Андрій Ярмоленко відповів на критику Леоненка про відсутність патріотизму

Новачком Аль-Айну Андрій Ярмоленко у новому випуску “Вацко on air” відповів на критику в свою сторону з боку Віктора Леоненка, який сказав, що футболіст вибрав гроші і відсутності патріотизму.

“Я такого не читав. Розумієш, якщо в нього така думка, то це його думка. В нас вільна країна, ми не орки, що там забороняєм щось комусь казати. Якщо він так думає, то будь ласка.

Що мені йому говорити чи доказувати? Навіщо? Я знаю своє відношення до України, знаю, що люблю цю країну, знаю, що граю за національну збірну. Знаю, що я хоча б можу на українській мові спілкуватись, то що мені цій людині доводити чи сперечатись з ним з приводу патріотизму.

Я знаю своє відчуття до країни і щось комусь доводити… свою любов чи не любов. В мене є сім’я, мої діти. І ніхто окрім мене про моїх дітей не буде піклуватись і, по-друге, є футбольна сторона. Я не впевнений, що той чемпіонат буде слабкіший за чемпіонат України, який зараз буде. Ніхто не знає, який буде рівень. Я не буду казати і про той рівень чемпіонату (ОАЕ – прим), адже я там не тренувався, не грав.

Щось казати про патріотизм. Слухай, я ж не перейшов до чемпіонату росії. Я як любив Україну, так і люблю. Як любив Динамо, так і люблю“, – зізнався він.

Андрія Ярмоленко в цьому інтерв’ю також підтвердив, що вів перемовини з Динамо.

One thought on ““Я хоча б можу на українській мові спілкуватись”: Андрій Ярмоленко відповів на критику Леоненка про відсутність патріотизму

  1. Ярмоленко выбрал деньги вместо страны. Это его выбор. Не люблю Леоненко, но, говоря о непатриотизме Ярмолы, он прав…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *