“Мені хочеться стабільності і грати у футбол”: Андрій Ярмоленко назвав причини, чому не повернувся в Динамо

Андрій Ярмоленко в новому випуску “Вацко on air” розповів про свої переговори з київським Динамо. Віктор Вацко у нього запитав, чи був він правий, коли дав інсайд про можливе поверненння футболіста у рідний клуб.

Ти все правильно казав. Дійсно, в мене була така пропозиція. Я, в першу чергу, хочу подякувати Ігорю Михайловичу та Григорію Михайловичу за те, що вони хотіли мене повернути до рідної команди, мені цього також дуже хотілося.

Але сам розумієш, яка ситуація в країні. Мені хочеться стабільності, хочу грати в футбол, а поки що в Україні мені важко уявляється як все це буде. Тому моє рішення було таке.

Ще раз хочу сказати, що просто дякую їм за це.  Я думаю, що і вони, і вболівальники Динамо Київ знають, як я відношусь до цієї команди, це команда номер один для мене. Ця команда дала мені все, зробила мене тим, ким я є зараз. Але потрібно розуміти, чому я зробив такий вибір“, – сказав Андрій Ярмоленко.

Нагадаємо, минулого тижня Андрій Ярмоленко підписав однорічний контракт з чемпіоном ОАЕ Аль-Айном, який тренує Сергій Ребров. За Динамо вінгер грав з 2007 по 2017 рік.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *