Андрій Ярмоленко назвав 3 причини, чому обрав Аль-Айн для продовження кар’єри

Віктор Вацко опублікував новий випуск власного шоу на ютубі “Вацко on air”. Гостем став Андрія Ярмоленко, який нещодавно підписав контракт з чемпіоном ОАЕ Аль-Айном. Футболіст пояснив це рішення тим, що хоче гарантувати безпеку сім’ї, досвідом роботи з Сергієм Ребровим і тим, що Олександр Петраков запевнив його, що він не втратить місце в збірній.

“По-перше, мої діти будуть жити в чудовому місце, де буде англійська школа. По-друге, Сергій Станіславович Ребров. З яким я багато років працював в Динамо Київ, якого я добре знаю, знаю, який він тренер.

Звісно, коли з’явився цей варіант, я йому подзвонив і дізнався про рівень чемпіонату, рівень команди. Він мені сказав “ти будеш здивований, побачиш, чемпіонат хорошо рівня, не так легко буде там грати, як здається”. 

Тому мені було цікаво. Спробувати щось нове. Звичайно, я розумів, що можуть бути питання з національною збірною. Я зателефонував головному тренеру і спитав, чи будуть у мене проблеми з національною збірною. Якщо б мені головний тренер сказав, що не буде мене викликати, тоді я б змінив свою думку, тому що національна збірна для мене пріоритет №1. Тим більше зараз.

Я також подумав, що проблем не повинно бути з цим. У Вест Хемі я не грав, виходив по 10 хвилин. Тут я буду грати, якщо буду в добрій формі. Я повинен бути готовий до ігор збірної, адже я буду грати в клубі, отримувати ігрову практику“, – сказав Андрій Ярмоленко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *