Даріо Срна: Я дуже пишаюсь Ахметовим, він допомагає народу України

Директор донецького Шахтаря з футболу Даріо Срна розказав про допомогу президента донецького клубу Ріната Ахметова українцям під час війни.

“Наш менталітет переможців йде від президента клубу. Це чоловік, який сповнений рішучості завжди грати в красивий футбол і вигравати.

Президент клубу втратив стільки бізнесу в Донецьку та Маріуполі, але все ще бореться за український народ, його компанія допомагає нації щодня.

У нього будинки по всьому світу, він може їхати жити куди хоче, але він залишився в Україні – допомагає її народу і її армії. У цій важкій ситуації він щасливий бути тут, тому що він ділиться своїм багатством з народом України. І він робив це протягом усієї кризи з 2014 року. Я дуже пишаюся ним. І наша мета єдина – допомогти людям у цій важкій ситуації“, – сказав Даріо Срна в коментарі британьскому порталу Mirror.

Даріо Срна майже всю кар’єру провів в донецькому клубі. Також виступав за Хайдук та Кальярі. Після завершення футбольної кар’єри прийшов до “гірників” в якості функціонера.

One thought on “Даріо Срна: Я дуже пишаюсь Ахметовим, він допомагає народу України

  1. ахмєтов- сцяний під***с,який 8 років тому розпочав війну і врався,коли все закрутилось, гудок єб***й

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *