Алекс Чідомере: Харків живе футболом і всі підтримують Металіст

Новачко харківського Металіста Алекс Чідомере, який в січні поповнив команду, прийдучи з київської Оболоні, дав інтерв’ю клубному сайту.

— Спочатку було важко психологічно, бо моя сім’я перебувала у Києві, а ми на той час були у Туреччині на зборах. Дуже сильно переживав за рідних, не міг нормально спати, але за кілька тижнів моя сім’я вирішила виїхати з України. Слава богу, у них вийшло, і зараз вони в безпеці.

— Ти поки що не встиг зіграти за «Металіст» у Харкові. Цікавився у хлопців, як грати на переповненому «Металісті», як взагалі живеться у Харкові?

— Звичайно, питав. Коли вони розповідали, я по-доброму заздрив, бо Харків живе футболом і всі підтримують «Металіст». З такою підтримкою, ще й за повного стадіону, дуже сильно хочу зіграти. А щодо життя у Харкові… Я встиг лише день пожити у вашому місті, коли переїхав на квартиру. Одразу ж увечері поїхав гуляти центром. Харків дуже спокійне та красиве місто.

— Що б ти хотів передати харківським уболівальникам та українцям загалом?

— Хотів би побажати терпіння та сил. Незабаром повернеться звичайне спокійне життя на всій території нашої країни. Нашим уболівальникам хочеться сказати спасибі за те, що навіть у такий важкий час підтримували та переживали за команду. Я впевнений, що скоро все буде добре. Все буде Україна. Слава Україні, — сказав Алекс Чідомере.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *