Головний тренер Лівого Берега: Команда не буде грати у професіоналах

Наставник Лівого Берега Анатолій Бузник розповів, де його і колектив застав початок війни і що буде з клубом.

Звістка про війну застала нашу команду у Туреччині, де проходив учбово-тренувальний збір. Здавалося б, ніщо не віщувало біди. На турецькій землі “Лівий берег” плідно працював, а 22 лютого провів перший міжнародний матч, у якому здобув перемогу над казахстанським “Кайратом”.

Під час того збору вдалося зустрітися і поспілкуватися із добре знайомими колегами – головним тренером кайратівців Курбаном Бардиєвим та відомим молдовським фахівцем Іваном Данільянцем. А вже менше, ніж через добу ми дізналися про масштабне вторгнення росіян в Україну. Після цього усі роз’їхалися хто куди. Одні 5 березня повернулися до України, а інші продовжили своє перебування за кордоном.

А наприкінці того ж місяця від президента “Лівого берега” Миколи Лавренка ми дізналися, що професіонального клубу більше не буде. Після цього усі члени команди – як футболісти, так і її керівництво 31 березня написали заяви про звільнення. Що й казати, для усіх нас настали непрості часи.

Особисто мені було важко аж до сліз на очах спостерігати за останніми тренуваннями “Лівого берегу” – команди, яка була готова здійснити крок щодо виходу на більш високий рівень. Та що поробиш: так склалося життя”, – зізнався Анатолій Бузник.

Лівий Берег був заснований у 2017 році. Минулий сезон для них став першим в професіоналах, команда виборола путівку до Першої ліги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *