Арсенал підписав контракт з голкіпером збірної США

Воротар збірної США з футболу 28-річний Метт Тернер поповнив склад лондонського Арсеналу.

Перехід підтверджено на офіційному сайті “канонірів”. Він взяв собі футболку з №30. Деталі контракту і трансферу не вказані.

Метт – досвідчений воротар, який додасть класу нашій команді. Своєю грою останніми роками в MLS та за збірну він показав, що може посилити нашу команду наступного сезону. Ми вітаємо Метта та його родину в клубі та сподіваємося на спільну роботу у найближчі роки“, – прокоментував це підписання Мікель Артета.

Ми раді, що Метт приєднується до нас. Метт — воротар із визнаними заслугами та досвідом, який стане чудовим доповненням до нашої команди. Ми знайшли його деякий час тому і працювали над його трансфером, щоб він міг приєднатися до нас якраз до початку передсезонної підготовки у липні. Тепер ми з нетерпінням чекаємо, коли Метт приєднається до нас, обживеться у своєму новому будинку і буде працювати з нами напередодні наступного сезону“, – сказав директор клубу Еду.

До цього Метт Тернер грав тільки на батьківщині. Він виступав за Джерсі Експресс, Річмонд і Нью-Інгланд. На його рахунку 18 поєдинків за збірну США.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *