Коротко і ясно: Мирон Маркевич зрівняв Тимощука з відомим гумовим виробом (Відео)

Відомий український тренер Мирон Маркевич став гостем стендап-вечора “Культурна оборона”. В один із моментів його запитали, що він думає про Анатолія Тимощука. Досвідчений спеціаліст у своїй відповіді описав все що про нього думає декількома словами.

Нагадаємо, Тимощук родом із Луцьку. Після початку війни він лишився в Зеніті і ніяк не прокоментував напад росії на батьківщину. Екс-хавбек багато років викликався до збірної України і навіть був капітаном національної команди.

На клубному рівні грав за Волинь, Шахтар, Зеніт, Баварію та Кайрат. Зараз він працює у тренерському штабі клубу з Санкт-Петербургу. Під час чемпіонства він святкував так, наче нічого не відбувається.

Інші відомі футбольні люди України, які були в РПЛ покинули територію цієї країни. Ярослав Ракицький розірвав контракт з Зенітом, а Андрій Воронін полишив московське Динамо.

Мирон Маркевич працював з декількома українськими клубами, особливого успіху досяг з харківським Металістом та Дніпром. В 2010 році декілька місяців очолював збірну України. “Синьо-жовті” під його керівництвом тричі перемогли і раз зіграли в нічию.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *