“Я не знаю, хто це”: Олександр Алієв висміяв Дмитра Іванисеню

Колишній хавбек київського Динамо та збірної України Олександр Алієв відповів на запитання про півзахисника Крилья Совєтов Дмитра Іванісеню.

“Що це таке, Іванисеню? Я не знаю, хто це такий, чесно говорю. Іванісенін якийсь. Я не чув, чесно говорю. Чи не може розірвати контракт? Та хрену, які гроші, коли в тебе в країні війна йде?

Хто тебе дискваліфікує, коли йде війна? У ФІФА що дурні люди сидять? Вони всі чудово розуміють. Для цього є агенти, якщо розпочнуться суди. Вони вибрали гроші“, – сказав Олександр Алієв.

Статистика 28-річного українця тут. Раніше Артем Громов заявив, що Іванисеня хоче покинути самарський клуб, але не може, оскільки Крилья Совєтов вимагають заплатити велику неустойку за розірвання контракту. Після початку повномасштабної російської агресії він жодного разу не зіграв за команду.

Олександр Алієв з перших днів війни засудив вторгнення РФ, хто сам народився в росії і до 15 років жив тем. Він вступив до тероборони, а зараз проходить навчання в ЗСУ. В цьому ж в’ю він пообіцяв відірвати голову Івану Ордецю, якщо його побачить.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *