Ніяк не допоміг нам”: ультрас Кривбасу вимагають звільнення віце-президента клубу

Фанати «Кривбаса» опублікували звернення до керівництва клубу. Вони вимагають звільнити віцепрезидента клубу Вадима Іващенка.

«Шановне керівництво ФК «Кривбас». Триває 4-й місяць повномасштабної війни росії проти України. Ми, фанати «Кривбасу», беремо активну участь у соціальному житті та захисті нашої держави і рідного міста. Частина з нас вступила до лав ЗСУ, НГУ, ТРО, Добробатів, інші стали волонтерами – всі ми працюємо разом і цілодобово задля нашої перемоги!

У суспільстві упереджено ставляться до людей, які покинули міста та країну, при цьому, не пояснивши своїх дій. Вони не допомагають представникам руху! На жаль, і в нашому випадку є такий прецедент. Особа, яка довгий час була лідером не тільки нашої футбольної спільноти, але і всього червоно-білого руху міста, а з моменту відродження ФК «Кривбас» обіймала посаду в адміністрації клубу – це Іващенко Вадим «Дим».

Вимушені констатувати, що ті зв’язки, контакти та можливості, якими володів Іващенко Вадим, не були використані на благо нашого руху і для захисту міста і країни. При спробі з ним зв’язатись, він не виходить на зв’язок під час війни.

Підсумувавши все це: Звертаємось до рідного клубу – вимагаємо звільнити Іващенко Вадима «Дим» з займаної посади. У зв’язку з повною відсутністю будь-якого інтересу та участі в житті руху під час війни з окупантом. Також, з цього моменту повідомляємо всім про те, що ця особа більше не має відношення до червоно-білого руху!

Під цим рішенням підписались представники всіх футбольних спільнот нашого сектору: «The Company», «Братія», «Jolly Gang», «Old school», «Тільки Кривбас», – говориться у заяві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *