Андрій Ярмоленко погодив контракт з клубом АПЛ – Екрем Конур

Капітан збірної України Андрій Ярмоленко стане гравцем лондонського Фулхема, про це пише турецький інсайдер Екрем Конур. “Дачники” в минулому сезоні виграли Чемпіоншип.

Згідно його даними, англійський клуб готовий запропонувати українцю контракт за схемою 1+1. Він зараз є гравцем Вест Хема, але 30 червня він стає вільним агентом. Раніше про його перехід до “дачників” повідомляв і український коментатор Віктор Вацко.

Андрій Ярмоленко – вихованець чернігівської Десни. За цей клуб встиг відіграти 9 матчів і забив 4 голи. В 2006 році футболіст перейшов до київського Динамо. В УПЛ за “біло-синіх” вінгер провів 228 матчів і забив 99 голів.

В 2017 році за 25 мільйонів його купила Боруссія Дортмунд. Майже за таку суму його купив Вест Хем. В АПЛ за “молотобойців” відіграв 66 зустрічів і забив 8 голів. В інших турнірах він відіграв 20 поєдинків і відзначився 5 разів.

Андрій Ярмоленко дебютував за збірну України в 2009 році. З тих пір на його рахунку 45 забитих м’яча за 109 поєдинків. В грудні цього року йому виповниться 33 роки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *