“Що той диктатор, що той”: колишній тренер Динамо розповів, що думає про Путіна та Лукашенка

Екс-головний тренер збірної Білорусі Олександр Хацкевич прокоментував події в Україні. Нагадаємо, з 24 лютого продовжується військове вторгнення Росії в Україну, зокрема і з території Білорусі.

– Білорусь та особисто Лукашенко вже стали співучасниками. Білоруських солдатів тут немає. Сподіваюся, що їх нема. Але те, що він надав і відкрив вільно кордони для входу російської армії, зробило його учасником. І якщо він віддасть злочинний наказ своєї армії увійти на територію України, то цим хлопцям треба брати із собою чорні мішки, бо повертатимуться вони в них. У нас Біла Русь не треба її робити червоною.

Кожній тварюці по парі. Що один диктатор, що другий, лише Путін пішов ще далі. Він загнав українських людей у ​​підвали, але й сам у підвалі живе. Але якщо в Україні люди вийдуть із підвалів та почнуть відбудовувати свою країну, то він уже своє життя проведе у підвалі. І як казав один мій знайомий: «Час уже в Мавзолеї одного Володимира змінити на іншого». І чим швидше це станеться, тим швидше в України та Росії виникнуть теплі стосунки, але це вже не в моєму житті та не в житті моїх дітей. Росія все одно буде країною, яка напала вночі на Україну та знищує народ Україну, а це тут не забудуть ніколи, – сказав Хацкевич.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *