“Зараз всередині нас величезна порожнеча”: лідер збірної Італії – про поразку від Північної Македонії

37-річний захисник збірної Італії Джорджо К’єлліні відреагував на непопадання національної команди на ЧС-2022 внаслідок поразки від Північної Македонії (0:1) у півфінальній стиковій грі відбору.

Такий результат складно пояснити, я думаю, що ми провели хорошу гру. Справа в тому, що ми просто не забили гол. Я не думаю, що хтось може сказати, що ми надто самовпевнені. Ми робили помилки з вересня до теперішнього часу і заплатили за них. Я пишаюся своїми товаришами по команді та цим колективом, звичайно, ми засмучені, але тепер необхідно все починати наново.

Зараз усередині нас величезна порожнеча, але ми сподіваємося, що з’являться сили рухатися вперед у майбутньому. Я сподіваюся, що так і буде із цим тренером, який так багато дав національній збірній. Сподіваюся, за чотири роки ми зможемо взяти участь у чемпіонаті світу.

Чому Італія настільки неефективна біля чужих воріт? Ніхто не скаже, що ми не мали моментів, у той час, коли ми завдали 32 ударів по воротах. Ззаду ми теж майже не ризикували. Можливо, нам важко тверезо оцінити ситуації, але хлопці виклалися повністю і ми сподівалися на інший результат.

Чи була ця гра останньою для мене у футболці збірної Італії? Нині не час для цього. Я думаю, нам потрібно провести ще один матч, тоді подивимося», — наводить слова К’єлліні Football Italia.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *