Віталій Пономарьов назвав причину поразки Руху у матчі проти Шахтаря

Віталій Пономарьов

Головний тренер «Руха» Віталій Пономарьов дав коментар після гри 23-го туру УПЛ з «Шахтарем» (1:3)

– Недостатність майстерності та класу зіграла важливу роль. У нас молода команда, і важко грати проти «Шахтаря». Психологічно ми програли перші 20 хвилин. Після матчу я подякував хлопцям за зусилля і пояснив, чого не вистачало протягом поєдинку. У нас є два шляхи: можна просто стояти на місці або прогресувати, щоб конкурувати з такими командами. Такі матчі мають бути, і поразки навчають. З них можна зробити багато висновків.

– Сьогодні дебютували Мухаммад Джурбаєв та Габріель Клайвер. Як прокоментуєте дебют молодих гравців?

– Це стратегія клубу, і, звісно, ми будемо продовжувати рухатися в цьому напрямку. Мухаммад дуже добре себе проявив у тренувальному процесі. Він відповідальний гравець і професійно ставиться до своєї роботи, тому ми вирішили дати йому можливість дебютувати. Це також буде мотивацією для інших футболістів академії. Можу сказати, що його дебют був заслуженим. Клайвер також є молодим гравцем, який нещодавно почав працювати в загальній групі і ще повинен адаптуватися до Прем’єр-ліги.

– Роман Дідик вийшов на позиції опорника. Як оціните його гру?

– Денис Підгурський дістав ушкодження і не міг повноцінно зіграти, тому ми зробили перестановки. Роман Дідик раніше вже діяв на позиції опорника, тому вона для нього не є новою.

– Було доволі багато боротьби. Як оцінюєте роботу арбітрів?

– Не хочу коментувати роботу арбітрів, але хотілося б, щоб вони дозволяли грати та боротись, адже в майбутньому команди виступатимуть на європейському рівні, де допускається боротьба, звісно, без грубої гри.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *