Головний тренер Руху Віталій Пономарьов прокоментував поразку від Шахтаря в УПЛ

Віталій Пономарьов

7 квітня відбувся матч 23-го туру УПЛ між командами «Шахтар» Донецьк та «Рух» Львів. Гра завершилася з рахунком 3:1 на користь гірників.

Після завершення зустрічі головний тренер львівського колективу Віталій Пономарьов прокоментував поразку своїх підопічних:

«Результат матчу закономірний, адже «Рух» провалив перші 20 хвилин проти «Шахтаря». На такі матчі потрібно виходити добре налаштованими і грати сміливо. Втім свою роль зіграла майстерність і гравці донецької команди проявили кращий клас. Молода команда психологічно програла боротьбу у дебюті матчу.

У перерві я попросив гравців діяти інтенсивніше, адже в другій частині першого тайму у нас почали з’являтись моменти. Нам вдалося забити гол, але й далі ми не дали «Шахтарю» створити багато моментів поблизу наших воріт. Зокрема, вони забили третій гол, використавши чи не єдину свою нагоду.

Стратегія клубу – довіряти своїм вихованцям і ми продовжимо рухатись у цьому напрямку. Мухаммад Джурабаєв чудово проявив себе у тренувальному процесі. Він відповідальний хлопчина і дуже професійно себе поводить попри свій молодий вік. Тренерський штаб вирішив дати Мухаммаду можливість дебютувати за першу команду і це не штучний вихід, а він дійсно заслужив на це своєю плідною та старанною роботою. Водночас це хороша мотивація для інших вихованців Академії «Руху».

Денис Підгурський отримав пошкодження і не зміг повноцінно брати участь у сьогоднішньому матчі, тож на позиції опорника вийшов Дідик. Роман має досвід гри на цій позиції і для нього ця роль не є новою. Також сьогодні дебютував Клайвер – молодий футболіст, який лише нещодавно приєднався до нашої команди. Йому ще потрібен час на адаптацію і він буде набирати форму та якщо добре проявлятиме себе, то гратиме й в наступних поєдинках.

Після гри я подякував хлопцям за цей матч. Для того, щоб конкурувати з командами рівня «Шахтаря», потрібно працювати ще більше. Якоюсь мірою для нас цей результат може бути корисним: одні лише перемоги не навчать футболістів і поразки також повинні бути, щоб зробити з них правильні висновки і взяти з цієї гри позитивні моменти», – сказав Пономарьов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *