Італія – Україна: слова Сергія Реброва після матчу

Головний тренер національної збірної України Сергій Ребров прокоментував поразку в матчі кваліфікації Євро-2024 з Італією (1:2).

– Який аналіз можете зробити після поєдинку? Чи італійці здивували вас своєю грою?

Рано робити аналіз, але ми його обов’язково проведемо. Італійці не здивували, вони намагалися грати дуже інтенсивно з першої хвилини. Їм допоміг швидкий гол. Так, вони створювали моменти, але я вдячний хлопцям за те, що вони повернулися до гри. Ми забили м’яч, мали декілька моментів у другому таймі, аби зрівняти рахунок. Подякую хлопцям ще раз, адже дуже непросто грати після важкого поєдинку з Англією. Італія грала дуже інтенсивно, ми деколи не встигали за цим ритмом.

– Що скажете про підтримку вболівальників на «Сан-Сіро»?

Як і в грі з Англією, була хороша атмосфера. Сьогодні було менше українців, але я бачив, як італійці підтримували Україну. Ми дуже вдячні за це. Але така атмосфера на руку господарям поля – «Сан-Сіро» дуже допоміг збірній Італії. Ми вдячні, що граємо тут, що Італія нас так прийняла.

– Як оцінюєте шанси своєї команди на вихід із групи?

– Шанси є, навіть коли їх немає. Ми потрапили в дуже складну групу. Дві гри – з Англією та Італією – були ключовими. Якщо дивитися на турнірне становище, то ми маємо шанси. На наступні дві гри ми будемо готуватися дуже серйозно. Я впевнений, що в нас є шанси.

– Важкий матч, Італія майже весь час контролювала гру. Чого не вистачило збірній України, щоб змінити хід цього поєдинку?

– Не вистачило одного гола. Дуже складно грати через два дні. Ми намагалися більше пресингувати суперника, але я бачив по хлопцях, що їм дуже важко – багато сил вони віддали в грі з Англією. Хочу ще раз нагадати, з ким ми граємо. Не розумію, чому всі говорять, що зараз у збірної Італії криза.

– На початку другого тайму ваша команда вийшла зарядженою на атаку, дуже активно виглядала. Яким чином вам удалося завести гравців?

Футболісти просто відпочили після дуже важкого першого тайму. На початку другого ми створили кілька моментів, намагалися грати з м’ячем. Ми вказали на кілька помилок, зробили певні зауваження. Але я вважаю, що це більше психологія самих гравців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *