Хансі Фліка буде звільнено з посади головного тренера збірної Німеччини, – Bild

Ханс-Дітер Флік

Федерація футболу Німеччини (DFB) ухвалила рішення звільнити Ханса-Дітера Фліка з посади головного тренера збірної, про це з посиланням на свої джерела повідомляє Bild.

За інформацією видання, спортивний директор Бундестім Руді Феллер керуватиме командою під час матчу зі збірною Франції, який відбудеться у вівторок, 12 вересня. Головним претендентом на заміну Фліку вважається 36-річний Юліан Нагельсманн, проте контракт фахівця з «Баварією» все ще діє, тому федерації доведеться виплатити компенсацію мюнхенському клубу.

Нагадаємо, у суботу, 9 вересня збірна Німеччини зазнала великої поразки у товариському матчі з командою Японії (1:4). Сьогодні, 10 вересня, Ханс-Дітер Флік має провести відкрите тренування команди на домашньому стадіоні “Вольфсбурга”, в ході якого, ймовірно, він і попрощається з футболістами.

Під керівництвом Фліка Німеччина здобула лише чотири перемоги в останніх 17 іграх і, крім того, припинила боротьбу за трофей вже після групового етапу чемпіонату світу у Катарі. Цього року німцям вдалося здобути лише одну перемогу у шести матчах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *