Захисник збірної Англії прокоментував результат матчу з Україною у кваліфікації Євро-2024

Кайл Волкер

Захисник збірної Англії та “Манчестер Сіті” Кайл Волкер поділився думкою після матчу “трьох левів” зі збірною України, який завершився з рахунком 1:1.

«Приїжджати грати сюди завжди важко. Я вважаю, що нам трохи не вистачало гостроти, яку ми зазвичай виявляємо перед брамою. Але іноді так буває, що ти граєш на чужому полі, набираєш очко та рухаєшся далі.

Я думав, що раніше не забивав за збірну, але тепер все інакше. Я граю з Гаррі Кейном уже кілька років і знаю, що йому подобається йти глибоко та шукати партнера попереду.

Іноді трапляються такі вечори, як сьогодні. Ми багато володіли м’ячем і мали створити ще кілька явних моментів. Ми знаємо, що можемо досягти більшого, але збірна України — це хороша команда. Підтримка від уболівальників, яку вони сьогодні отримали, була фантастичною», – наводить слова Волкера The Guardian з посиланням на Channel 4.

Поєдинок Україна – Англія закінчився внічию з рахунком 1:1. У складі “синьо-жовтих” гол забив Олександр Зінченко.

Відзначимо, що збірна Англії вперше втратила очки в рамках кваліфікації Євро-2024.

Після п’яти турів підопічні Гарета Саутгейта посідають перше місце в групі С відбору на чемпіонат Європи-2024 з 13 балами в активі. Збірна України набрала 7 очок і йде на другій сходинці.

У наступному турі кваліфікації Євро-2024 Україна зіграє проти національної команди Італії. Збірна Англії цей тур буде пропускати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *