“Можливо, Ребров його замінить”: Йожеф Сабо назвав “ахіллесову п’яту” збірної України

Йожеф Сабо

Колишній наставник “синьо-жовтих” Йожеф Сабо оцінив перспективи українців у матчі відбору проти північномакедонців.

Говорив перед поєдинком, що буде нічия. Для збірної Німеччини – тисячний матч, свято. Вони дуже допомагають Україні під час війни. Тому, оцінювати стан команди чи виділяти когось із гравців після такого поєдинку буде не зовсім коректно. Це була хороша, святкова гра.

Щодо матчу з Північною Македонією… Це буде надважка дуель. У суперника непоганий колектив, футболісти грають в хороших командах. Не знаю, як вийде у нас їм протистояти. Важко прогнозувати результат. Мабуть, це буде нічия. А про мальтійців поговоримо вже після цього протистояння.

Найкращі гравці, які були – вийшли. Можливо, з’явиться Маліновський. Гравці, які перебувають у хорошій формі – зіграють. Мене ж хвилює Матвієнко… Щось із ним відбувається. Раніше він дуже пристойно виглядав, був одним із лідерів. Не тільки у матчі проти Німеччини, а й в інших іграх недавніх хотілося б, щоб він виглядав сильніше. Можливо, Ребров і замінить його. Також є питання до Тимчика. Всі три м’ячі у наші ворота пішли із правого флангу“, – сказав Сабо у коментарі 1927.kiev.ua.

Нагадаємо, поєдинок проти Північної Македонії відбудеться у п’ятницю, 16 червня, у Скоп’є. Початок зустрічі о 21:45.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *