Легенда збірної Бразилії вважає, що Неймар на ЧС-2022 буде грати під тиском

Один з найкращих футболістів світу кінця 90-х і початку 00-х Роналдо висловив думку, що велика відповідальність за успішний виступ збірної Бразилії на чемпіонаті світу-2022 у Катарі лежатиме на плечах форварда ПСЖ Неймара, інформує freezmi.io.

«Думаю, що найбільший тиск у будь-якому випадку чинитиметься на Неймара. Звичайно, зараз команда збалансованіша, ніж на попередніх чемпіонатах світу. Неймару допомагатимуть сильні футболісти, але зараз він сам мешкає добрий момент у своїй кар’єрі», — наводить слова Роналдо L’Équipe.

Нагадаємо, чемпіонат світу з футболу 2022 року пройде з 20 листопада до 18 грудня в Катарі. На груповому етапі турніру національна команда Бразилії зіграє зі збірними Сербії, Швейцарії та Камеруну.

46-річний Роналдо завершив кар’єру у 2011 році. З 2018 року є президентом іспанського Вальядоліду. За кар’єру грав у Крузейро, ПСВ, Барселоні, Інтері, Реалі, Мілані та за Корінтіанс.

На його рахунку 62 голи за 98 матчів у складі збірної Бразилії. Ставав чемпіоном світу у 1994 році та 2002, але у першому випадку на Мундіалі на поле так і не виходив.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *