Володимир Шаран: В другому таймі збірна не використовувала швидкість та техніку Мудрика

Наставник ФК Минай Володимир Шаран розповів, що думає про матч Шотландія – Україна.

– Підсумковий результат, звичайно, засмутив, але, все по грі, – зазначив Шаран. – В першому таймі збірна України зіграла більш-менш рівно, а стартові 10 хвилин – взагалі здорово. Та другий тайм у виконанні “синьо-жовтих” був найгіршим за час роботи з командою Олександра Петракова.

– В чому наші гравці поступилися?

– Шотландія задавила нас пресингом. Господарі поля переважали збірну України в бажанні, в боротьбі. Українці надто академічно грали в нападі, і чомусь після перерви виходили із оборони в атаку за рахунок коротких та середніх передач. Було чимало браку. Думаю, треба було закидати м’ячі за спину захисникам – на хід Довбику.

– Чия провина в пропущених голах?

– Шотландці нас просто продавлювали. Я розумію – вони більш кремезні, але у випадку, коли був забитий перший м’яч, Макгінн класно поставив корпус Бондарю. Нашому захиснику треба було боротися, не дати зіграти супернику… До речі, в цьому епізоді арбітр міг би і фол зафіксувати, але вирішив дозволити гравцям завершити епізод. Тобто, на розсуд рефері.

За кількістю моментів біля воріт Трубіна все йшло до голу. В другому таймі наша команда майже абсолютно перестала використовувати швидкість та техніку Мудрика. Він наче зник з поля, і тільки Сидорчук зробив на Михайла одну довгу передачу.

На жаль, після перерви Олександр Петраков замінив Степаненка. Причина цьому, я думаю, – отримана Тарасом жовта картка. Тренер боявся, що Степаненка можуть видалити. Цей крок негативно позначився на діях збірної України”, – сказав Володимир Шаран.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *