Пауло Дібала: Моурінью зателефонував мені, я погодився за кілька хвилин перейти в Рому

Форвард “Роми” і збірної Аргентини Пауло Дібала розповів La Gazzetta dello Sport про м’язове пошкодження, бажання поїхати на чемпіонат світу в Катарі, переїзді з Турину до Риму, і божевільних тіффозі “джало-росі”:

“Я був стомлений, відчував, що не готовий на 100% і лікарі знали про це. Потрібно було зробити невелику перерву, щоб не пропустити місяць через травму. На щастя, результати тестів після паузи виявилися добрими.

Коли наближається чемпіонат світу, завжди хочеться потрапити до збірної, я не хотів його пропускати. Ми всі працюємо, щоб потрапити до списку збірної Аргентини і поїхати в Катар Особисто я віддаватиму все разом із клубом і стежитиму за тим, щоб бути на очах у головного тренера збірної і він на мене розраховував.

Я повернувся до Рима як головного героя. Останні роки в “Ювентусі” були непростими, зміна ситуації пішла мені на користь. Моурінью зателефонував мені, розповів про проект та бажання продовжувати перемагати, як минулого року. і за кілька хвилин я прийняв рішення. Мені дуже допомагає бути головним героєм у такій команді.

Привітання вболівальників було незвичайним – зі мною такого ніколи не траплялося. Фанати “Роми” схожі на аргентинських уболівальників щодо пристрасті, цим вони трохи відрізняються від тіфозі “Ювентуса”. Для них “Рома” важливіша за сім’ю, це прекрасне безумство, я відчуваю цю прихильність, вони живуть футболом, як і ми”, – сказав Дібала.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *