Роман Зозуля розповів про не досить добрий вчинок Андрія Шевченка

Екс-нападник збірної України Роман Зозуля розповів про вчинок екстренера команди Андрія Шевченка.

“Коли у мене були проблеми з «Райо», і у нас була гра з хорватами, ми тоді програли на виїзді 0:1, перед грою Шевченко мені набрав і сказав: «Рома, я хочу тебе викликати, але ти не будеш в заявці». Я сказав: «А можна якось по-іншому? Я хочу довести, що я можу грати. Я хочу бути в команді, але хочу допомагати на полі».

Ми з ним домовились, що я приїжджаю, і якщо я добре тренуюсь і він бачить, що я в хорошій формі, то я граю чи в заявці. Я приїхав і відпрацював.

В день гри у нас була прогулянка Загребом. Він мене покликав. Я сидів в холі і пив каву. Шевченко сказав: «Ми довго сиділи зі своїм штабом і розмовляли. Ти не потрапляєш в заявку». Я відповів. «Добре. Звичайно, це ваше рішення». Я завжди підтримував рішення тренерів і ніколи не сварився з ними. Вони відповідають за результат.

Я підійшов до адміністратора і сказав: «дайте мені мої дві футболки, я подарую їх хлопцям». На що мені відповіли: «Рома, на тебе не робилась футболка. Ми ще до збору знали, що ти не потрапиш до заявки». Тому мені було образливо, що якось так вийшло», – сказав Роман Зозуля в інтерв’ю для ПРЯМА ЧЕРВОНА.

Всього за кар’єру він забив 4 м’ячі у 33 матчах у складі національної збірної. Зараз 33-річний форвард знаходиться без клубу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *