Екс-капітан Динамо: Я не розумію позицію Анатолія Тимощука

Тарас Михалик

Колишній капітан Динамо та екс-гравець збірної України Тарас Михалик розповів, що не розуміє позиції Тимощука, а також зізнався, що виступаючи за Локомотив все одно допомагав українській армії.

Я не можу зрозуміти позицію Тимощука, коли триває повномасштабна війна, його батьки у Луцьку, а він там. Зараз не може бути сірого, є лише біле та чорне.

Я теж грав у росії після 2014 року, але тоді була не повномасштабна війна. Згодом я почав вникати в ситуацію, спілкуватися з хлопцями на фронті. Вони мені сказали: «Окей, ми знаємо твою позицію. Ти нам допомагаєш, чим можеш. Претензій до тебе не маємо». Але тоді про це не можна було говорити, бо я був у росії.

— Як реагували у Локомотиві, що ви допомагаєте ЗСУ?

— Ніхто про це не знав. Я розумів, що будь-якої миті все може закінчитися погано для мене, якщо там дізнаються. Я все намагався робити тихо.

Пам’ятаю, як Зозуля передав мені книгу “Аеропорт” про наших кіборгів, і я не знав, де її сховати на базі, щоб ніхто не побачив. Я не знаю, на що здатні люди з ватою в голові.

— Яремчук і Васильков розповідали, що Ордець теж допомагає у ЗСУ, хоча він залишився після 24 лютого в росії і лише нещодавно перейшов до Бохума.

— Зараз же треба вибирати бік зла чи добра. Повторюся, сірого не може бути“, – сказав Тарас Михалик.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *