Відомий український тренер: Блохін ніколи не був слабким

Колишній тренер збірної України Семен Альтман, який входив в штаб Олега Блохіна, розповів про ситуацію на ЧС-2006, коли національна команда у першому матчі поступилася Іспанії (0:4).

– Олег Блохін тоді психанув після жорсткої розмови із Григорієм Суркісом і хотів покинути збірну. Як удалося його заспокоїти?

Розуму не докладу, звідки ця інформація взялася. Блохін – людина, яка пройшла через безліч складнощів у своїй кар’єрі гравця та тренера.

Ну, ось як ви собі уявляєте – кинути збірну в таку хвилину? Вчинити так – виявити слабкість. А Блохін ніколи не був слабким.

Розмова із Суркісом – не знаю, не була присутня, але розумію: за 0:4 по голівці не погладять. Можливо хтось щось сказав, пішла захисна реакція, от і все. Двоє розумних людей у ​​тій ситуації швидко знайшли розуміння, – сказав Семен Альтман.

На ЧС-2006 Україна вийшла з першого місця у відбірковій групі. На самому Мундіалі поступилась Іспанії (0:4), але після перемог над Тунісом (1:0) та Саудівською Аравією (4:0) вийшла до плей-оф. У 1/8 фіналу команда пройшла по пенальті Швейцарію (0:0, 3:0), а потім поступилася Італії (0:3) на наступній стадії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *