Артем Довбик має пропозиції від чотирьох зарубіжних клубів

Найкращий бомбардир УПЛ сезону 2021/2022 і лідер СК Дніпро-1 Артем Довбик має до себе інтерес з боку топ-клубів Туреччини.

Про це у себе в твіттері пише відомий інсайдер Екрем Конур. Він повідомляє, що за нападника будуть боротись Трабзонспор, Бешикташ та Галатасарай. Інші спортивні видання цієї країни повідомляють і про цікавість з боку Фенербахче.

Окрім цього, за Артемом активно слідкують Торіно і Болонья, але до конкретики справа ніяк не дійде. Була інформація, що футболіста хоче купити і Ноттінгем, але новачок АПЛ уже придбав форварда, тому українець точно не стане “лісником”.

В минулосу сезоні йому вдалось забити 14 голів за 17 матчів УПЛ. Він також віддав 5 результативних передач. Портал transfermarkt оцінює його в 5 мільйонів євро.

Артем Довбик – вихованець черкаського футболу. За Черкаський Дніпро він дебютував у 17 років і провів чудовий сезон у Другій лізі. В липні 2015 перейшов до ФК Дніпро, здавався в оренду молдовській Зорі. Потім грав за Мідтьюлланд і Сеннерюйск. Нападник за збірну України провів 11 поєдинків і відзначився чотирьма точними ударами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *