У суперника залітало майже все: збірна України поступилась Шотландії

Сьогодні, 24 червня, жіноча збірна України грала матч проти Шотландії в рамках кваліфікації на ЧС-2022. Поєдинок проходив у польському Жешуві на стадіоні “Сталь”.

Україна – Шотландія – 0:4

Голи:  Уїр (9, пенальті), Катберт (16), Томас (20, 43)

Україна: Самсон, Романенко, Шматко, Кравець, Корсун, Петрик, Апанащенко (Христюк, 77), Панцулая (Гірін, 46), Козлова (Калініна, 67), Кравчук (Глущенко, 60), Овдійчук (Хімич, 60).

Шотландія: Александер, Дохерті, Ховарт, Корсі (Д.Кларк, 85), Еванс, Уїр, Керр, Катберт (Артур, 75), Емслі, Томас (Харрісон, 75), Клелланд (Мюррей, 75).

Матч почався не досить вдало. Арбітриня з естонії поставила досить сумнівне питання у ворота “синьо-жовтих”, яке реалізувала Уїр. Через сім хвилин Катберт подвоїла рахунок, а на 20-й і 43-й хвилині Томас оформила дубль і довела справу до розгрому.

В другому таймі українки виглядали набагато краще, комбінували і часто били по воротам, але Шотландію або рятувала Александер, або м’яч проходив повз ворота.

Таким чином, навіть якщо колектив Луїса Кортеса виграє три матчі, що лишились, посяде максимум третю сходинку. Шанси на вихід на Кубок світу, на жаль, втрачено.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *